Bio veganske jedi kot so jih kuhale naše babice

Okus jedi, kot so jih kuhale naše babice, ti zavedno ostanejo v spominu, tudi naše brbončice se jih še kako spomnijo in tudi naš nos si vedno znova zaželi tega prijetnega in vznemirljivega vonja. Saj ni čudno, babice so kuhale z največjo ljubeznijo za svoje najdražje! Kuhale so nam tisto, kar smo jim prinesli iz sadovnjaka ali kar smo nabrali na vrtu ali pa so vedno kaj domačega, slastnega našle v svoji shrambi ali ”kevdru”. Pridete, igrali se bomo izvrstne kuharice- Babice

Ker je zimski letni čas, bomo skuhali ričet, zelje z ”ocvirki”, ”golaž”…

Delavnice bodo potekale od 17.30. do 20.30. ure v Preserju 52 (pod Krimom), 20 minut vožnje iz Ljubljane.Cena delavnice je 45 eur.Prijavite se lahko na 041 840 935 ali na mateja.ulaga@gmail.com, najkasneje tri dni pred delavnico.