Catering ali dobra hrana vedno dober dom najde

Pravkar še v svoji kuhinji, nato že pred vašim domom ali pisarno. Nasmejana kuharica Mateja Ulaga, okusno bio hrano pripelje sama. No včasih to namesto nje postorijo pomagači. Lahko pa si naročite celoten paket – hrano in Matejo in Janjo, ki hrano postrežeta pri vas doma, na vikendu, pri prijateljih in pospravita kuhinjo. Pri tašči pač ne, ker zunaj pripravljena hrana na vašo taščo ne bo napravila vtisa. Lahko pa poskusite in pri Mateji naročite hrano in te božanske jedi “prodate” kot svojo mojstrovino in vržete taščo iz tira.

Gre pa takole:

1.) Za catering pokličite na 041 840 935.

2.) Svežo, povsem svežo pripravljeno hrano iz nove Matejine kuhinje lahko dostavimo, predamo in neslišno odidemo.

3.) Lahko pa si privoščite razvajanje par excellence in se prepustite naši strežbi.

4.) Lahko pa si privoščite tudi all inclusive paket, ki poleg okusne prehrane in prijazne postrežbe vključuje tudi to, da vam po bio veganskem prehranskem  spektaklu v red spravimo tudi kuhinjo. Torej, da se, kot se za gostitelja oz. gostiteljico spodobi, brez skrbi in lahkotno posvetite svojim gostom.

Izbirate lahko med t.i. ”nedeljskim kosilom” (npr: juhica, glavna jed, solatka in sladica z žitno kavico) ali pa različnim številom hodov oz., kot se temu modno reče, ”slou fut”. Po naše to pomeni, da so noge tistih, ki vam strežejo, prilagojene počasnemu tempu, ves ritual pa vendarle v prijaznem sozvočju z ritmom vašega trebuščka. Novim in novim jedem ni videti konca, kraj pa določite sami.

5.) Lahko  pa si – brez greha – privoščite rojstnodnevno sladico v obliki bio veganske, presne ali torte brez glutena.

Cene cateringa so, vendar ne moremo o njih niti besede, dokler nam ne zaupate vaše želje. Da upravičimo vaše zaupanje in zadovoljimo zahtevne brbončice bomo srce pustili na igrišču in dali vse od sebe.