Veganska kulinarična delavnica 24. marca ob 8.48 uri

Vabljeni, toplo vabljeni na vegansko kulinarično delavnico 24. marca ob 8.48 uri

4 urna delavnica je ovrednotena na: 75 eur

Prihajajo velikonočni prazniki …. in že beseda praznik dobro dene, kajne J

In takrat običajno mizo krasijo dobrote, med drugim slastna potička! Tudi pri vas?Še nikoli niste delali potičke? Si mislite, da je to pretrd oreh za vas, še zlasti ker je veganska?? Nikakor ne, verjemite!!  Nejeverneži dragi imate prav, raje preverite kako preprosto je narediti čudovito, v ustih topljivo, KAMUTOVO POTIČKO, ki zagotovo vedno uspe..

Poleg tega, bomo naredili tudi velikonočne slastne CUP CAKE PIŠČANČKE, ki so prava paša za oči in privabijo celo družino k ustvarjanju z veliko smeha.

Seveda bomo pripravili tudi ČORBICO IZ ZELENE LEČE, to je juhica, ki vedno znova kliče po še in zadovolji, a ne oteži,  želodčke! Narejena je en-dva-tri in popolnoma ne zahtevna je, saj  le pogledamo kaj imamo uporabnega v hladilniku in ne boste verjeli, ta čorbica vse sestavine čudežno poveže in jih pretvori v gurmanske užitke!!

POLPETKOV pač ne gre zaobiti J

Ti bodo po tečaju redno na vašem jedilniku, saj so iz ajdove kaše in surove zelenjave, torej hrustljavi in kličejo po še.

OHROVT in BRSTIČNI OHROVT??? Res ohrovt??? se sprašujete… Ja vem.. ne veste kaj bi z njim in kako bi ga pretvorili v okusen obrok. Vam bom vse zaupala J

PIRA (ali proso) s hrenom in baziliko? Lahko mi verjamete, to je pravo brbončasto doživetje J

Skoraj vsi recepti razne potičke so iz sestavin, ki so brez glutena, torej med drugim dobro počutje zagotovljeno.

Časa za prijavo je še nekaj, vi ste pa že težko pričakovani v naših koncih pod Krimom… natančen naslov: Preserje 52, 1352 Preserje in ne pozabite: k nam se vedno pride lačnih ust. Kajti ob 8.56 vas bo v omamno dišeči, prijetni, topli in barviti kuhinji že čakal zaaaaajtrk 😉

Ko se bomo na koncu v naši Sobani, skoraj obvezno, preveč napokali dobrot, pa bomo okoli 13.ure vzeli pot pod noge, da si privoščimo še razgled s Sv.Ane, seveda tisti ki boste imeli čas in si želeli.

»Joj, koliko dobrot se ponuja,«, vam prišepetuje vaš želodček… ga slišite? J »Čas je že, da narediš eno potičko!«, pa vam prigovarja glava J

Rezervacije za užitkarjenje sprejemamo do 20.3., oz. do zapolnitve mest, na številko: 041 840 935 ali mateja@kuha.si, še kaj pa na www.kuha.si.

Mesto v naši kuhinji pa vam bo zagotovljeno z nakazilom v celotnem znesku na račun: Mateja Ulaga, Chengdujska 32, Lj, pri Nova KBM SI56 0431 0011 3354 083

Velika hvala!

Kmalu na snidenje!

Vaša Mateja Ulaga in kuha,

ki vsak dan pripravlja veganske obroke in jih dostavlja po Ljubljani, nudi pogostitve, speče tortice – kakršnekoli in vabi v Sobano – sobo za razvajanje!!